De bedste oplevelser

På Lundbergs Spisehus arbejder vi hver dag for at give vores gæster gode oplevelser. Vi lægger vægt på høj faglighed, og øver os hele tiden i at tænke i mangfoldighed og rumme alle gæsters behov og ønsker. Vi er et team der samarbejder, hygger og elsker vores erhverv. Vi driver både café og restaurant i spisehuset. Dertil kommer arrangementer i de store og små selskabslokaler på Maltfabrikken i Ebeltoft, samt større events som festivaller og markeder.

Vores menuer

Morgen

Mandag – fredag: 10.00 – 12.00

Frokost

Mandag – lørdag: 12.00 – 15.00

Aften

Mandag – lørdag: 17.30 – 21.00

Brunch

Lørdag & søndag: 10.00 – 11.30

Julefrokost 2022

Hold jeres julefrokost hos Lundberg Spisehus, og lad vores smagfulde julemenu, stemningsfyldte atmosfære og enestående omgivelser danne de perfekte rammer for jeres julefrokost. Vi brænder for glade gæster, og vil gøre alt for, at du og dine gæster får lige den julefest, I drømmer om. Lad vores dygtige team stå for alt fra start til slut, og se frem til en uforglemmelig aften med unikke spiseoplevelser – og fokusér blot på at nyde jeres aften i hinandens selskab.

Møder og konferencer

Vi afholder hver dag møder eller konferencer og har stor ekspertise på området. Maltfabrikken råder over professionelt AV-udstyr samt lokaler der kan huse op til 300 deltagere. Vi bestræber os på at lave bæredygtige løsninger, hvor høj kvalitet er en mærkesag. Ønsker I at afholde konferencen et andet sted end Maltfabrikken, leverer vi også catering ud af huset.

Selskaber & fester

Vi skaber dit private arrangement, så det bliver præcis som du ønsker det. I de enestående rammer på Maltfabrikken kan vi skræddersy alt fra små uformelle sammenkomster til livets helt store fester, og vi brænder for at gøre dine gæster glade.

Vores mad er en hyldest til det enkle, ærlige og naturlige, og vi finder mange af vores gode råvarer helt lokalt – om det så er djurslandske frilandsokser eller strandkål fra kysten ved Ebeltoft vig. Lidt længere væk henter vi vores vine, som alle er af Masvino Vinimport.

Mød vores bedste venner

Grundet ekstreme stigninger i råvarerne til vores lille sted, ser vi os desværre nødsaget til at indføre et midlertidigt tillæg på 5% pr. transaktion. Vores leverandører har pt en gennemsnitlig stigning på 31% på samtlige varer, og strøm og transportudgifter er ligeledes steget voldsomt. Vi understreger, at dette blot er midlertidigt – men vi vil så gerne beholde vores sted, vores søde medarbejdere og glade gæster.

Vi håber på jeres forståelse og glæder os til, at verden snart er tilbage i god form.